viernes, 8 de agosto de 2008

Nota de prensa

NOTA DE PRENSA
ESTADO DE LAS PLAYAS DE MATARÓ



Ha comenzado el verano y con él, el intenso calor, Les Gloriosas Santes, las vacaciones y la playa, esta última como refrescante refugio y zona de recreo estival por excelencia.

En Mataró contamos con una de las playas mas grandes y atractivas de la provincia de Barcelona pero a la vez, con escasos servicios y zonas de ocio públicos.

Desde Ciutadans, partido de la ciudadanía, pedimos una playa con mas servicios a ancianos y menores, una mayor accesibilidad a personas con minusvalías o incapacidad, solicitamos al gobierno local que amplíe la oferta de ocio gratuito, con la implantación de un mayor número de instalaciones deportivas provisionales o permanentes y como con éxito se está realizando en otros municipios, monitores de diferentes actividades que puedan desarrollarse al aire libre como: jogging, aquaeróbic, pilates, deportes de balón, etc.

A la vez, pedimos aumente la presencia de policía local que garantice la seguridad en las zonas de playa, parkings y paseos próximos.


NOTA DE PREMSA
ESTAT DE LES PLATGES DE MATARÓ


L'estiu ja està en marxa, i amb ell, la calor intensa, Les Glorioses Santes, les vacances d'Agost i la platja, aquesta última com a refrescant refugi i zona d'oci estival per excel•lència.

A Mataró, comptem amb una de les zones de platja més grans i atractives de tota la província de Barcelona, a la vegada però, amb escàssos serveis i zones públiques d'oci.

Des de Ciutadans Partido de la Ciudadania, demanem una platja amb més serveis a avis i infants, una millor accessibilitat a persones amb minusvalía o discapacitat, sol•licitem al govern local que faci ampliar l’oferta d’oci gratuït, amb la implantació d’un major nombre d’instal•lacions esportives provisionals o permanents, i de igual manera que s’ha realitzat amb èxit a altres poblacions, monitors de diferents activitats que puguin desenvolupar-se a l’aire lliure com: jogging, aquaeròbic, pilates, esports de pilota, etc.

A la vegada, demanem s’augmenti la presencia de policía local que garanteixi la seguretat a les zones de platja, aparcaments i passeigs pròxims.

Agrupació Maresme Centre (Mataró) - Ciutadans Partido de la Ciudadanía
Verónica Ruiz
Enllaç Premsa
maresme.centre@ciudadanos-cs.org

No hay comentarios: