jueves, 8 de septiembre de 2011

Ciutadans exigeix una regeneració política immediata

Ciutadans exigeix una regeneració política immediata degut a l’inadmissible incompliment judicial de gran part dels polítics mataronins respecte al model educatiu català.


  • Ciutadans Maresme lamenta que regidors actuals de l’Ajuntament de Mataró siguin capaços de incomplir les sentències judicials en pro dels seus principis ideològics.
  • PSC, encapçalat pel sr. Barón, enganya els seus votants, un cop més, mostrant la seva inclinació nacionalista amb un desacatament judicial que promou un sistema educatiu sectari i incomplet per els nens i nenes de Mataró.
Dijous,08 de Setembre de 2011. Ciutadans Maresme considera inadmissible el desacatament de gran part dels grups municipals del govern mataroní en vers la interlocutoria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el qual insta al govern català a establir un sistema educatiu bilingüe a les escoles catalanes en menys de dos mesos.

Miguel Sanz, coordinador de Ciutadans al Maresme afirma: “Són aquests els polítics que han de donar exemple als nostres fills? Els que posen la seva ideologia partidista per davant la llei?”

Penosa és a més, l’acció, enganyosa pels seus votants, del PSC presentant i promovent el text de resolució posicionant-se en contra de la sentència judicial i ben a favor de les forces nacionalistes de CIU i ERC, companys de taula que es neguen a respectar la llibertat dels ciutadans catalans per dotar als seus fills del màxim coneixement d’ambdós llengües oficials, i que només col·laboren a fer de Catalunya una terra d’enfrontament, incultura i ignorància.

No hay comentarios: